Poze Panou de caldura Fusion Glass

  • Poze Panou de caldura Fusion Glass
  • Poze Panou de caldura Fusion Glass
     
Pin It


Panou de caldura Fusion Glass

Cod: 2390

Prețul este cu TVA, NU ESTE INCLUSĂ TAXA DE CURIERAT!

  • putere 750- 850 W la 220V;
  • tehnologie sticla carbon, randament min. 90%;
  • dimensiuni: 60 cm x 120 cm;
  • pentru camere mediu izolate;
  • dimensiune camera: 12-16 mp, h=2.5m;
  • montaj numai pe perete;
  • garantie  5 ani;
  • durata medie de viata 10 ani;

DIFERENTE PANOURI RADIANTE – PLASME

1. Panourile infrarosu pot fi montate atit pe tavan cit si pe perete – Plasmele doar pe perete
2. Panourile sint din tabla de aluminiu, plasmele FG din sticla si Plasma Color din material compozit si rama din lemn
3. Panourile sint albe, Plasmele FG negre, Plasmele Color sint… tablouri color.
4. Panourile SUNJOY emit ioni negativi si nanosilver permanent (chiar si atunci cind nu sint legate la o sursa de curent), FUSSION GLASS emit doar ioni negativi, dar numai atunci cind indeplinesc functia de incalzire, iar PRIMA si Plasma Color au doar functia de incalzire (fara efect ioni negativi)
5. Panourile SUNJOY au efect antifum, dezodorizant si antibacterian – Plasmele si PRIMA nu au aceste calitati
6. Panourile SUNJOY si PRIMA sint izolate pe partea dorsala, Plasmele nu
7. SUNJOY sint fabricate in Coreea de Sud, FUSSION GLASS in Germania, PRIMA si Plasma Color sint fabricate de o firma germana in China
8. SUNJOY are 96-99% randament, Plasma Color si PRIMA au 95-98% randament, FUSSION GLASS 90%
9. Durata medie de viata: SUNJOY 25 ani, FUSSION GLASS 10 ani, Plasma Color 30 ani si PRIMA 20 ani
10. Temperatura la suprafata: Sunjoy, PRIMA si Fussion Glass – 100 grade celsius, Plasma color – 60 grade celsius

CONSUMUL DE CURENT ELECTRIC depinde de aparat, temperatura exterioara, gradul de izolare al incaperii etc.In medie, iarna , un aparat functioneaza efectiv intre 4 si 12 ore in functie de temperatura exterioara si gradul de izolare al incaperii (pentru un grad mediu de izolare, un aparat functioneaza efectiv, in medie 7-8 ore pe zi). In fapt aparatul infrarosu nu face altceva decit sa puna la loc caldura pe care o pierde casa dumneavoastra, cu un randament maxim posibil de transformare a energiei electrice in caldura. Daca o centrala sau un calorifer electric face aceasta compensare cu un randament de 40-45%, aparatul infrarosu face acest lucru cu un randament de 96-98% !!!

De exemplu, daca avem o camera de 14-18 mp (2,5 m inaltime), un singur perete exterior, NU ultimul etaj, mediu izolata termic (geam termopan, dar fara termoizolatie), e nevoie de un aparat H 9 de 900W, vom avea un consum de aprox. 6 KW/zi, adica aprox. 200 KW/luna.

IMPORTANT !

Recomandarea apratului a fost facuta pentru camere cu izolatie termica medie (geam termopan, fara polistiren), un singur perete exterior si camerele invecinate incalzite si ele la rindul lor. Daca puneti un astfel de aparat intr-o camera, conform recomandarii noastre, dar camerele invecinate nu sint incalzite, aparatul va fi subdimensionat si nu va putea face fata deoarece va fi suprasolicitat, incalzind in mod indirect (prin peretii comuni) si celelalte camere. In acest caz pierderile camerei vor fi foarte mari, iar aparatul va functiona non – stop si va atinge cu greu o temperatura de 18-20 grade. TREBUIE SA PUNETI APARATUL ADECVAT IN FIECARE CAMERA A CASEI, altfel este ca si cum ati pune un calut sa traga 4 carute !!! Daca totusi doriti sa incalziti doar o camera si restul locuinteti sa ramina neincalzita, in aceasta camera trebuie sa puneti aparat(e) de putere DUBLA decit cea recomandata in tabelele de mai sus !!!

Acelasi lucru se intimpla si in cazul apartamentelor aflate la ultimul etaj. Pierderile prin tavan sint imense si in acest caz necesarul de putere este aproape dublu, iar consumul va fi si el aproape dublu fata de cei ce stau la un etaj intermediar (acest lucru se intimpla indiferent de sistemul de incalzire folosit). Fiecare aparat este prevazut cu propriul termostat – acesta trebuie setat pe o anumita temperatura si lasat sa-si faca treaba. NU TREBUIE SA OPRITI SI SA REPORNITI APARATUL PENTRU CA NU VETI FACE ECONOMIE DE CURENT !!!

 


Detalii produs


Categorie: PANOURI DE CALDURA IR

Cod produs (SKU): 2390Produse similare


ESTE CEL MAI EFICIENT MOD DE INCALZIRE , cu un randament de 98% si...
1.990 RON
PANOUL RADIANT PRIMA - varianta economica – fara nanosilver si ioni...
749 RON
PANOUL RADIANT PRIMA - varianta economica – fara nanosilver si ioni...
999 RON
EFECT TERAPEUTIC DEOSEBIT! PANOU DE CALDURĂ CU TURMALINĂ ȘI...
1.640 RON
ESTE CEL MAI EFICIENT MOD DE INCALZIRE , cu un randament de...
2.450 RON
  
  
  
   
  
 
 
 PROGRAMATOARE IRIGATII