Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Irigatii cos fum inox(https://www.picura.ro/).

Site-ul Irigatii, cosuri de fum, panouri de caldura(picura.shopmania.biz) este operat de societatea LIST IRIGAȚII SRL Ploiești, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J29/6/2017.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Irigatii cos fum inox(https://www.picura.ro/), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorul Irigatii cos fum inox(https://www.picura.ro/) in urmatoarele scopuri:

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Irigatii cos fum inox(https://www.picura.ro/), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Irigatii cos fum inox(https://www.picura.ro/)) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact.

  
  
  
   
  
 
 
 PROGRAMATOARE IRIGATII